Sporthuis De Bont

Sporthuis De Bont

Sporthuis de Bont is sinds 1985 de allround sportzaak op het dubbele gedeelte van de Westdijk in Middelharnis.

Na 34 jaar een heel breed assortiment gevoerd te hebben op sportgebied en de verkoop van modieuze sport/vrijetijdskleding en -schoeisel hebben Arjen en Els sinds het voorjaar de winkeloppervlakte gehalveerd om zich beter te kunnen concentreren op het geven van een passend advies. Iets waar de klant vandaag de dag steeds meer om vraagt.

Zo vind je er tegenwoordig een groter en uitgebreider assortiment wandel-, running-, tennis- en fitnessschoenen, uiteraard met bijpassende kleding.
Waar Arjen graag alle tijd en moeite neemt om je voeten ‘functioneel te verwennen’ middels een perfecte pasvorm, staat Els voor je klaar om een goed passende sportoutfit te adviseren.

Natuurlijk ben je bij Sporthuis de Bont altijd welkom om je racket, binnen 24 uur te laten bespannen of (klaar terwijl je wacht) een nieuwe grip om te leggen.

Ook voor sportaccessoires voor onder andere voetbal, hockey of korfbal kun je in de winkel terecht. De sportbadkleding van onder andere Speedo maakt ook nog steeds deel uit van het assortiment.

Hoewel het internet ook in de sportwereld een grote speler is, helpen Arjen en Els je, op een ‘ouderwetse’ maar gezellige manier, graag met je zoektocht naar een nieuwe sportieve outfit!