Smulhuis Verse Friet

Smulhuis Verse Friet

Dat hij het in Middelharnis naar zijn zin heeft, zie je in alles, zelfs in zijn lichaamstaal.

Mitchell Zeegers heeft op 4 februari 2022 Smulhuis Verse Friet aan de Nieuwstraat overgenomen en daar heeft hij geen seconde spijt van hoewel het een hele stap is, zo vlak na alle lockdowns tegen Covid-19. Maar de zevenentwintigjarige heeft er het volste vertrouwen in dat alles goed komt in het ondernemersklimaat.

Eigenlijk wilde Mitchell een restaurant beginnen nadat hij vier jaar chef-kok was, maar de tijd van corona hield zijn plannen tegen. En achteraf is dat ook goed geweest, want hij heeft het keurig op orde in het Smulhuis en wil de klanten graag van dienst zijn die bij hem een hapje komen eten.

Hij vindt het een hele mooie locatie die na panden zoeken in Rotterdam en Middelharnis in twee weken rond was. Alleen moest hij nog een paar maanden op zijn vergunning wachten. In het pand is beveiliging aangebracht en dat is voor de jonge ondernemer een prettig gevoel. Mitchell is een gezelligheidsmens en maakt graag een praatje met zijn klanten. Hij kan goed babbelen, zegt hij daar zelf over. En positiever kun je dit als ondernemer niet maken!

De frietzaak is op maandag gesloten, maar verder van 12.00 tot 19.30 uur van dinsdag tot en met zondag geopend. Elke dag is er wel een aanbieding zoals tijdens het gesprek, een crunchy kipburger voor 3,50 euro in plaats van 3,95 euro. Alle diensten zijn bijeen gebracht in een folder en die zal een dezer dagen door de brievenbussen vallen.

En binnenkort gaat een bezorglijn c.q. dienst van start. Mitchell werkt daarmee op postcode en het gerecht moet binnen 7 minuten op de plaats van bestemming zijn. Verder heeft Mitchell plannen om zijn diensten nog verder uit te breiden en daarom is de toekomst verwachtingsvol. Wij wachten in ieder geval met spanning af! 

Cora de Boed