Paleander

Paleander

Paleander is al ruim 35 jaar een begrip in Middelharnis Centrum. Hier vind je mooie en betaalbare sieraden. Piet en zijn medewerksters ontvangen je hartelijk in de winkel op de Westdijk en helpen je graag met je zoektocht naar dat ene mooie sieraad of horloge.

In de winkel vind je sieraden van merken als IXXI, Melano en Karma jewelry. Vanaf deze week zijn er 2 mooie merken toegevoegd aan het assortiment.
Zo kun je er vanaf deze week dames- en herenhorloges shoppen van Danish Design. Dit Scandinavische merk maakt mooie en unieke horloges met een strak design. De prijs van deze horloges ligt tussen de € 80 en € 200.

Ook is Swiss Military Hanowa nieuw in het assortiment, dit stoere herenhorloge merk staat bekend om zijn sportieve stijl, ongepolijste elegantie en hoogwaardig Zwitserse kwaliteit. De prijs van deze horloges liggen tussen de € 200 en € 400.

Paleander wilt graag kwalitatief goede horloges en sieraden aanbieden en richt zich met deze 2 nieuwe merken iets meer op het luxere en duurdere segment. Maar geeft Piet aan, de goedkopere sieraden en horloges blijven, zoals we van hen gewend zijn, in het assortiment.

Dus stap eens binnen bij Paleander, zeker als je op zoek bent naar een mooi cadeau!