Oliebollenkraam Middelharnis

Oliebollenkraam Middelharnis

Een herkenbaar maar ook vertrouwd beeld in Middelharnis Centrum. Oliebollen of appelbeignets van Brantenaar, wij kunnen niet kiezen!

Welke lekkernij haal jij er ‘t Liefst? Oliebollenkraam Middelharnis.

In de dagen vlak voor de Kerst en tussen Kerst en Nieuwjaar is het een drukke tijd voor de oliebollenkraam van Jack Brantenaar en zijn dochter.

Volgens Jack gaat de verkoop heel goed. “De drukste tijd is nu aangebroken. Zeker als de mensen nog kerstcadeautjes moeten kopen en boodschappen moeten doen.”

Jack Brantenaar komt uit Bergen op Zoom en staat al decennia samen met zijn dochter in de oliebollenkraam op het Diekhuusplein in Middelharnis Centrum. Zij verkopen vooral appelbeignets en oliebollen met krenten en rozijnen. “In deze tijd nemen de klanten vaak veertien oliebollen of twintig. Er zijn ook veel bedrijven die extra oliebollen nemen, o.a. voor de eindejaarsafsluiting of bij de kerstborrel.”

Jack en zijn dochter staan op het plein van 1 oktober tot 12 januari. Na een vakantie in januari gaat hij met het nieuwe seizoen verder met twee frietkramen; een op Scharendijke en een bij Ouddorp.