No 5 Tapas & Drinks

No 5 Tapas & Drinks

No 5 Tapas & Drinks heeft haar deuren aan de Spuistraat 5 in Middelharnis. Velen van jullie kennen dit plekje als het voormalige Parlement of Havencafé. Eigenaren André en Iefke Mulder, tevens de eigenaren van Grand Café No 9, hebben altijd al een oogje gehad op deze unieke locatie en nu is het dan zover!

No 5 introduceert een geheel nieuw concept in Middelharnis, namelijk een tapas restaurant. De kaart bestaat uit kleine wereldgerechtjes, deze kunnen gecombineerd worden met heerlijke, kwalitatief goede wijnen. Je kunt kiezen uit tapas à la carte, maar ook
Shared Dining. Met dit laatste wordt er per tafel, afgestemd op het aantal tafelgasten, een verrassende tapasschaal geserveerd met diverse culinaire gerechtjes. Op de website www.no5tapas.nl kun je alvast een overzicht van al deze overheerlijke gerechtjes vinden!

André, Iefke en hun medewerkers hebben het pand aan de Spuistraat een ware metamorfose laten ondergaan. Het interieur is compleet vernieuwd en nodigt uit om lekker te gaan zitten en te gaan genieten van al het lekkers dat No 5 te bieden heeft. Op de begane grond eerste verdieping nodigen de gezellige zitjes en tafeltjes je uit om lekker te gaan zitten en te genieten van het mooie uitzicht over de haven. Op een mooie dag kun je waarschijnlijk zelfs de sluis zien.

Een leuk weetje over de keuken…..
Deze is te vinden op de 2e verdieping van het pand. Iedereen die ooit binnen is geweest, weet hoe klein het boven is. De gehele inventaris van de keuken is door het kleine raampje op de 2e verdieping naar binnen getakeld. De aanrechtbladen en keukenkasten zijn precies passend gemaakt, zodat deze naar binnen konden via het raam!