Liv

Liv

Alles is nog een beetje onwennig voor eigenaresse Jovanka Pavlovic in haar winkel LIV Bodyfashion aan de Schoolstraat 50 in Middelharnis als ik haar spreek, omdat ze nooit eerder een winkel had. Wel heeft ze al 5,5 jaar een webshop met lingerieproducten, waar klanten online konden en kunnen bestellen. Want de webshop blijft bestaan naast de visuele winkel waar felle, maar ook rustiger kleuren lingerie en aanverwante artikelen aan de rekken hangen. Overzichtelijk en voor elk wat wils.

Jovanka vertelt dat ze al een hele tijd dit pand op het oog had, waar voorheen de Ouwe Stempel in was gevestigd. Ze liet Hennie weten dat ze dit plekje middenin het centrum van Middelharnis zo ambieerde, mocht de Ouwe Stempel ooit verhuizen. En ja hoor, in april 2022 was het zover, dus het werd ineens flink aanpakken voor Jovanka en haar familie om de winkel te kunnen starten op 1 juli 2022. Voorraad had ze genoeg door de webshop, maar alles moest in sneltreinvaart ingericht worden. Het resultaat mag er zijn, het is een knusse winkel geworden waar de klanten die op het terras van Croissy zitten, recht op kijken. Jovanka vindt het bovendien een unieke doelgroep op dit plekje met de telefoonwinkel, parfumeriezaak en kledingwinkel op rij.

Jovanka heeft ook nog een fulltime baan die ze niet opgeeft en daarom zullen de klanten haar alleen op vrijdagavond en op zaterdag aantreffen in de winkel. Daarnaast is haar moeder Marjan bereid om de andere dagen in te vullen, behalve op maandag, want dan is de zaak gesloten. Op beurzen zoekt Jovanka halfjaarlijks haar collectie uit en kijkt wat de trend is van dat moment. Ze is vooral gericht op de jongere doelgroep, wat niet betekent dat ze voor vrouwen met een grotere maat (Plus size tot en met maat 50) ook wel lingerie in huis heeft. Met daarbij ook plus size bikini’s en badpakken in de collectie.

Het draait bij LIV Bodyfashion om lingerie, badmode, nachtmode, lingerie om te sporten, maar ook verschillende geuren wasmiddel om de lingerie met de hand te wassen zodat het mooi blijft, attributen om bh’s te verlengen, strandjurkjes en sarongs, noem maar op.

Ook is er de Jovanka beachwear, haar eigen bikinilijn, speciaal voor jongere meiden. En natuurlijk is er ook een Sale-rek met stickerkleuren op de hanger, waar klanten meteen zien hoeveel korting ze krijgen. Op is op.

Jovanka en Marjan voeren Italiaanse, Spaanse, Colombiaanse, Franse, Engelse, maar ook puur Hollandse merken. BH’s zijn er in de maten van 65 A tot en met 100 G en wordt uitgebreid tot en met 95 K. Verkrijgbaar met beugels of zonder, push up of strapless, alles is mogelijk. Rondneuzen staat vrij en persoonlijk advies geven staat hoog in het vaandel. En dat geeft een vrouw een prettig gevoel!

Cora de Boed