Lifestyle by Chris

Lifestyle by Chris

Ben je op zoek naar een leuk lifestyle winkel, vol met robuuste meubels, vintage lampen en Ibiza-style accessoires voor in huis?

Dan is de winkel van Chris van Rijswijk echt iets voor jou. In dit leuke, knusse winkeltje vind je zo ontzettend veel mooie, gave, stoere en industriële items voor in huis, dat je gewoon niet met lege handen de deur uit kunt stappen.

Ook kun je in de winkel leuke kleding vinden, tegen een betaalbare prijs.

Dat eigenaresse Chris creatief is dat blijkt wel uit de verschillende workshops die zij organiseert. Op de eerste verdieping boven de winkel heeft zij een knusse ruimte, waar zij diverse uiteenlopende workshops organiseert, zoals een cursus Mandela schilderen, een macramé Ibiza Style windlicht maken, Ibizabordjes schilderen en nog veel meer.

Op haar facebookpagina kun je zien wanneer er weer een workshop is en natuurlijk welke gave nieuwe woonaccessoires ze weer in de winkel heeft staan!

En nu willen jullie natuurlijk wel weten waar deze leuke winkel te vinden is! Vlakbij de haven, tegenover ’t Majoortje in Middelharnis Centrum, Nieuwstraat 3.
De winkel ligt ietwat verdekt opgesteld, maar dat ben je alweer vergeten op het moment dat je binnenstapt.

Tot ziens bij Lifestyle by Chris