Happy Body

Happy Body

Midden in het centrum van Middelharnis, aan het Kerkepad, vind je Happy Body. Hier kun je terecht als je op zoek bent naar de manier om gezond en fit de winter in te gaan.

Eigenaresse Nathalie heet je van harte welkom en vertelt je graag meer over de mogelijkheden tot Personal Training of de Small Group trainingen. Bij de Small Group trainingen zijn er maximaal 8 deelnemers, waardoor er toch op persoonlijk niveau getraind kan worden.

Als je voor de Personal Training kiest bij Happy Body, dan krijg je een op maat gemaakt plan wat helemaal op jouw lichaam en levensstijl afgestemd is.

Je krijgt een voedingsplan waarin je leert wat voor jouw lichaam goed is en waar je op moet letten, er wordt een mindset gecreëerd die bij jou past en je de rest van je leven kunt volhouden. Je resultaten worden bijgehouden via de HAPPY BODY app en je krijgt tips & tricks om jouw gestelde doel te behalen.

Gezond eten is van groot belang, dat weten we allemaal. Bij Happy Body is de HAPPY BODY Bar geopend! Hier kun je gezonde smoothies halen vol met vers fruit. Ook is het mogelijk om een ontbijt-to-go te halen. De bar is voorlopig vrijdag en zaterdag geopend.

Ook kun je terecht voor een heerlijke kop koffie van Pelican Rouge, gemaakt met fairtrade bonen of een kop fairtrade thee met wat verantwoord lekkers erbij.

Oftewel op deze manier wordt sporten wel heel erg aantrekkelijk gemaakt, door Nathalie en haar team.

Ben je niet tevreden over hoe het nu gaat met jezelf en wil je fitter, succesvoller, zelfverzekerder zijn en minder stress ervaren? Neem dan contact op met Happy Body en trek die sportschoenen aan!