Fiets Totaal

Fiets Totaal

Er is gelukkig weer een fietsenwinkel in Middelharnis. Ben jij hier ook zo blij mee? Opgelucht en dankbaar maken de inwoners van Middelharnis en Sommelsdijk inmiddels gebruik van de diensten van de in augustus geopende Fietstotaal Middelharnis. Verkoper en monteur Peter de Jager is blij dat ze de klanten in de omgeving van zijn geboorteplaats kunnen bedienen: “Ongeveer een jaar was er geen fietsenwinkel in Middelharnis. Wel in omliggende dorpen, maar die zijn dan algauw zo’n 2 tot 7 kilometer verderop. Een plek in de buurt waar je naartoe kunt met je fiets voor reparatie of onderhoud is toch een soort eerste levensbehoefte.

Fietstotaal Middelharnis zit het voormalig pand van Blokker op het Kerkepad in Middelharnis Centrum. De mensen die de winkel hebben bezocht, zijn erg enthousiast over de winkel. Ze prijzen de open werkplaats en het ruimtelijke gevoel in de winkel.

De 300 m2 tellende winkel biedt plek aan een uitgebalanceerd assortiment stadfietsen, e-bikes, racefietsen en mountainbikes, maar ook voor onderdelen of accessoires kun je bij Fietstotaal Middelharnis terecht. Ze verkopen onder andere de merken Qwic, Gazelle, Merida en Kona en verzorgen onderhoud en reparatie aan alle merken.