Laden Evenementen

Vakantiebijbelfeest Middelharnis-Sommelsdijk

28 augustus 2019 @ 09:30 - 20:00
|Terugkerend Evenementen (Bekijk alle)

An event every day that begins at 09:30, repeating until 28 augustus 2019

Gratis
  • Dit Evenement is voorbij.
Vakantie bijbelfeest

‘Schatrijk’, is het thema van het derde Vakantiebijbelfeest dat door de Hervormde gemeenten van Sommelsdijk en Middelharnis gezamenlijk wordt georganiseerd.

Op 27 en 28 augustus belooft het weer een gezellige boel te worden in het Diekhuus aan het Beneden Zandpad te Middelharnis. De toegang is gratis en voor eten en drinken wordt de hele dag gezorgd.

Vanaf 09:30 uur kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar zich laten inschrijven en vanaf 10:00 uur start het programma. Er is van alles te beleven in en rond het Diekhuus. Het thema ‘Schatrijk’ leent zich prima voor allerlei spelletjes op het Diekhuus plein maar uiteraard wordt er ook op een creatieve manier invulling aan dit thema gegeven. Er kan naar hartenlust gezongen worden, en natuurlijk wordt er ook weer een themalied ingestudeerd.

De organisatie hoopt dat kinderen van verschillende scholen elkaar zullen ontmoeten op het Vakantiebijbelfeest, maar ook kinderen die op vakantie zijn op Goeree Overflakkee zijn van harte welkom.

Op dinsdagavond wordt er vanaf 18:00 uur een tieneravond georganiseerd. Na het eten volgt er een gesprek over het thema ‘Schatrijk’ en daarna kunnen de tieners een leuke activiteit verwachten.

De verschillende dagen van het Vakantiebijbelfeest zijn prima afzonderlijk van elkaar te bezoeken. Het is inmiddels al een traditie geworden dat het Vakantiebijbelfeest op woensdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur muzikaal afgesloten wordt op het Diekhuusplein. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Gegevens

Datum: 28 augustus 2019
Tijd: 09:30 - 20:00
Kosten: Gratis

Locatie

Locatie: Het Diekhuus
Adres: Beneden Zandpad 7
Middelharnis, 3241 GA Nederland

+ Google Maps