Laden Evenementen

GO Classic

14 september 2019 @ 08:00 - 17:00
  • Dit Evenement is voorbij.
Wielerronde GO Classic

De GO-Classic is een wielertoertocht over het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee. De naam van de tocht verwijst naar de afkorting van het eiland Goeree-Overflakkee, maar de naam staat ook voor actie, snelheid en dynamiek. De organisatie van de GO-Classic is in handen van de stichting GO-Classic. Deze stichting maakt deel uit van de Rotaryclub Goeree-Overflakkee.

Extra Goed Geregeld

De organisatie van de GO-Classic, de stichting GO-Classic, is vanaf de eerste editie van de GO-Classic lid van de NTFU. De NTFU hanteert voor de toertochten van haar leden een kwaliteitssysteem, waardoor elke erkende tocht aan bepaalde basiseisen moet voldoen. Bij de GO-Classic ligt de lat hoger dan het basisniveau: de GO-Classic voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en is daarom gekwalificeerd als Extra Goed Geregeld. Als deelnemer aan de GO-Classic ben je er daarom van verzekerd dat je een toertocht rijdt die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van organisatie, route-aanduiding en veiligheid.

De routes


De 70 km

De kortste route van de GO-Classic gaat langs de mooiste gedeelten van het vroegere eiland Goeree-Overflakkee. De route van 70 KM is zeer fraai. Je rijdt binnendijks, maar je komt ook langs de oevers van de Grevelingen.

Inschrijven


De 115 km

De route gaat langs de mooiste gedeelten van het vroegere eiland Goeree-Overflakkee. De route van 115 KM is zeer fraai. Je rijdt dan langs de buitendijken, direct langs het water van het Haringvliet, de Krammer, de Grevelingen en langs de Noordzee.

Inschrijven


De 150 km

Deze route is extra lang en bedoeld voor echte doorzetters. Je rijdt deels buitendijks, net als de route van 115 kilometer. Op de kop van het eiland buigt de route echter af, richting Schouwen-Duiveland.

Gegevens

Datum: 14 september 2019
Tijd: 08:00 - 17:00

Locatie

Locatie: Het Diekhuus
Adres: Beneden Zandpad 7
Middelharnis, 3241 GA Nederland

+ Google Maps

Organisator

Naam: GO Classic
E-mail: