AMI Kappers Middelharnis

AMI Kappers Middelharnis

Rombout Kappers in Middelharnis heet vanaf 1 maart 2019, AMI Kappers Middelharnis. Alleen de naam van “de kapper met het stoplicht’ is veranderd, de gezichten zijn hetzelfde gebleven.

Franchisenemer Manon Gunneman en haar team van 9 ervaren haarstylisten staan onveranderd voor je klaar om ervoor te zorgen dat jou haar weer goed zit! AMI Kappers staat garant voor eerlijk advies, goede service en de beste producten.

Zomaar een kleurtje in je haren, daar doen ze niet aan. Je krijgt advies op maat, niet alleen over het kleurtje, maar ook over je coupe. De haarstylisten worden namelijk het hele jaar doorgetraind en zijn dus altijd op de hoogte van de laatste haartrends en knip- en kleurtechnieken.

Wat kun je verwachten als je bij AMI Kappers op de Lijnbaan binnenstapt?

AMI heeft een eigen exclusieve haarlijn, geven kleurgarantie, er is een gratis AMI Beautycard waarmee je kunt sparen voor korting op behandelingen en met de Beautycard krijg je bovendien 15% korting op hun eigen IVY Hair Care producten. Hoe leuk is dat!

De kapsalon is 6 dagen per de week geopend met uitgebreide openingstijden op donderdag- en vrijdagavond én zelfs op maandagochtend vanaf 10.00 word je gastvrij ontvangen om plaats te nemen op één van de kappersstoelen.

Ga snel langs! Met of zonder afspraak, de deur staat altijd voor je open.