Albert Heijn

Albert Heijn

Na een korte, maar ingrijpende verbouwing konden supermarktmanager Meik de Raadt en haar team trots begin maart de deuren weer openen. In de winkel vinden klanten een veel ruimer assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klare maaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Ook gaat afrekenen nu sneller met zelfscankassa’s. Daarvoor kunnen klanten een handscanner gebruiken of boodschappen scannen met de AH-app op hun mobiele telefoon.

Dry misting

Bij binnenkomst van de vernieuwde Albert Heijn worden klanten verrast met een wereld van verse groenten en fruit, zo van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallende vernieuwing bij groente en fruit is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Soms heb je wat minder inspiratie of tijd om te koken. In de winkel kun je makkelijk kiezen voor vers, gezond en lekker eten met bijvoorbeeld een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden. Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood zo uit de oven en lekkere taarten, taartjes en koek. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, grillproducten, tapas, olijven, salades en andere heerlijke borrelhapjes. Medewerkers van Albert Heijn staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en verrassende borrelplanken.

Zelfscan

De vernieuwde Albert Heijn bevat interessante nieuwe technische snufjes. “We willen het onze klanten zo makkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen”, vertelt Meik de Raadt. “Er is nu ook zelfscan. Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de producten bij de Scan&Go-kassa. De eerste reacties zijn erg enthousiast.” De metamorfose van de Albert Heijn in Middelharnis maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden in 2019 circa 120 winkels omgebouwd naar het nieuwe winkelconcept. “Met onze hypermoderne winkel lopen we binnen Albert Heijn voorop. Er is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Bij ons is altijd iets nieuws te ontdekken. Voor iedereen. En elke dag. We hebben echt de mooiste winkel van het eiland.”

Albert Heijn aan het Gedempt Kanaal 99 in Middelharnis is maandag tot en met donderdag en zaterdag open van 8:00 tot 20:00 uur, vrijdag van 8:00 tot 21:00 uur.